Mi mit takar? Képfeldolgozás; ipari informatika; intelligens műszaki rendszerek; szoftverfejlesztés.
Ez engem is érdekel, ugyanebben a helyzetben vagyok. SZTE-s vagy? Nekem annyit sikerült kiderítenem, hogy az
- ipari informatika az gépek gyártása, robotok programozása (akár, amik a gyártást segítik - pl. autógyárban), jobban belemélyedünk a különféle számítógépeket alkotó processzorok és egyéb komponensek működésébe (pl. grafikus kártya, stb.) és ezek programozása.
- a képfeldozgozás pedig pl. orvosi képalkotó rendszerek (CT, MRI, PET) stb. gépek működése, és hogyan működnek az ezeket vezérlő programok, valamint számítógépes grafika (pl. animációk, játékok grafikája)
- a szoftverfejlesztés az szerintem valamennyire egyértelmű; ott különböző (az alapokon túli) programnyelvek megismerése operációs rendszerek programozása, alkalmazásfejlesztés, webprogramozás stb.
- az intelligens műszaki rendszerek pedig MI-t vagyis a mesterséges intelligenciát működtető algoritmusokat takarja - ezen túl én sem tudok többet, sajna :/
Viszont, ha valaki ki tudja bővíteni ezeket az információkat/vagy helyesbíteni, azt megköszönöm (köszönjük - a kérdezővel).
Ennyit tudtam segíteni, remélem hasznos lesz neked is ez az információ.
Üdv
Én is ugyan ebben a helyzetben vagyok ,de nemtudom mi legyen..
Egyébként muszaly most választani ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!