Újra kell csinálni a kresz tanfolyamot?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy sikeres kreszvizsga után 2 éven belül meg kell lenni a forgalminak is,de mi van, ha a kresz vizsga nem sikerült? Hány évig próbálkozhatok sikeres KRESZ vizsgát letenni? Eddig egyszer mentem el 3 éve. Újra kell csinálnom a kresz tanfolyamot?2018. okt. 26. 09:31
1/1 anonim válasza:
Ha 3 éve akkor újra kell kezdened. De ma már sok autósiskola rendelkezik online képzési rendszerrel amire befizetsz, egyszer elmész pár órás előadásra ahol felvilágosítanak 1-2 dologgal, többit meg otthon csinálod ami nem árt mert változnak a szabályok szinte folyamatosan, és ha megvagy azzal a képzéssel jelentkezel vizsgára.
De erről érdeklődj egy autós iskolánál.
Én azt mondom ha már ennyi idő eltelt, kezdj nulláról szerintem, mert azok képesek felejteni egyes szabályokat akik rendelkeznek jogosítvánnyal de lényegében évekig nem vezettek, vagy vezetnek, de csesznek rá mikor mi hogyan merre stb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!