Mennyi idő alatt lehet felkészülni SAT-re?
Nem akarom részletezni, hogy miért, de fennál egy olyan lehetőség, hogy december elején tegyem le az SAT.
Idén szeptemberben kezdtem el készülni rá, de a dátum március volt, tehát nem is vettem "hardcore"-ra a gyakorlást... Viszont ez a dátum kiderült, hogy nem jó, így vagy most decemberben leteszem, vagy csak májusban...
Aki tett SAT-t, vagy át tudja látni a tananyagot: fel tudnék készülni rá másfél hónap alatt, úgy, hogy MINDEN NAP (heti 5 nap) ezzel foglalkoznék napi 4-5 órát? Egyébként pont a szókincsemet kéne a legjobban fejlesszem etéren, szerintetek képes lennék maradandóan megtanulni a szavakat, ha eddig mondjuk olyan B1+ szinten voltam? Nem okoz gondod a szavak megjegyzése, viszont míg az SAT-t el nem kezdtem volna tanulni, (sajnos) nem a szókincs volt a prioritás az angol tanulásban...
Mindenkinek fennáll a lehetőség hogy SAT vizsgát tegyen.
Egyébként a magyar sem az erősséged, így angol b1 tudással esélytelen hogy te majd olyan sikeresen megírd hogy Amerikai egyetemre mehess. Elég valószínű hogy még a kérdést sem fogod megérteni. Szerintem ezt engedd el...
SAT-ot azt tesz aki minimum b2/c1 között van, tanul rá keményen, és betudja írni azt a googleba ANGOLUL, hogy hogyan készülj fel rá, mert sokkal biztosabb választ fogsz majd tudni találni, ugyanis MO-n egyáltalán nem gyakori hogy valaki SAT tesztet ír.
"Egyébként a magyar sem az erősséged" - hogyhogy? :))
"hogy Amerikai egyetemre mehess" - nem amerikai egyetemre készülök
Szeptember óta SAT feladatokat oldok, megértem őket, ha lefordítom az angol részt (mondjuk egy reading sectionben 15 ismeretlen szó van számomra), akkor átlagban 10 kérdésből 7-8 helyes. Nem értem miből veszitek, hogy sok esélyem nincs rá...
Persze, hogy ANGOLUL is olvastam tanácsokat, praktikákat SAT-vel kapcsolatosan, de egy ANGOL nem tudja felmérni, hogy egy átlagos magyar nyelvű hogyan tudna erre felkészülni...
nem járok iskolába.
és ez az érettségi-lehetőségem van (amit ismerek). nyilván választhatnék mást, de nem tudom milyen más van, amit unschoolingosként/homeschoolingosként letehetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!