Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Megeri ezt/ezeket az okj...

Megeri ezt/ezeket az okj kepzeseket elvegezni?

Figyelt kérdés
Nos, 21/F vagyok, 2 eve erettsegiztem, egyetemre sajnos nem volt eleg pontom, igy arrol mar letettem sajnos.Kezdem azt erezni 21 evesen, hogy nem ertem el semmit, es mar nagyon eselyem sincs valamit tanulni, kepezni magamat.A csaldom is tipikusan azt a hatteret adja, hogy ne tanuljak, minek az jo ott nekem ahol vagyok, jo az nekem hogy 4 muszakba jarok, nicns szabadidom es kizsigerel minden. Jelenleg egy multinal dolgozom, mint munkas, es hiaba szamit jonak a fizetes, persz relativ (220-250), egyszeruen ez a muszakba jaras es a szemet fonokok, kikeszit. Szeretnek ezert OKJ keozest elvegezni, ha mar egyetemre nem tudok menni sajnos. Vallalkozasi merlegkepes konyvelo, valamint gazdasagi informatikus. Ezt a 2 kepzest neztem ki, ami szimpatikus. A konyvelohoz szukseges, egy Penzugyi-szamiviteli kepzest elvegezni, az is egy kulonallo OKJ kepzes, es ha az megvan, akkor lehet tovabbmenni konyvelonek. El lehet helyezkedni a munkaeropiacon? Megeri ezeket elvegezni, vagy inkabb hagyjam az egeszet es torodjek bele? Esetleg milyen mas kepzeseket tudnatok javasolni?

#könyvelő #OKJ #képzés #ügyintéző #gazdasagi informatikus
2018. okt. 11. 01:32
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ilyen okj-s könyvelőböl van már annyi hogy nem igazán tudnál vele érvényesülni ha meg nagyba akarnád csinálni ugye kell az egyetem. Informatikus -még akár jó is lehet ha van hozzá érzéked. Én a helyedbe biztos olyam szakott választanék aminek köze van az építő iparhoz abból most elég sokáig megtudsz majd élni elég jól.
2018. okt. 11. 06:25
 2/2 A kérdező kommentje:
Epitoipar alatt mit ertesz? Burkolo pl.?
2018. okt. 11. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!