Milyen az OKJ-s búrkoló képzés?
Te meg első, szöveget értelmezni tanulj meg....Nem tudom, hogy aki ennyire képtelen értelmezni a kérdést miért ad tanácsot másnak....hol kérdezte a magyar helyesírást a kérdező? Látod csak kiütközik a kisegítő 8. általánosod....
A kérdésnek fussál még egyszer neki....mert elsőnek elégtelenre vizsgáztál idióta!
kérdező!
Nem jártam ilyen képzésre, de ilyen leírást találtam neten: A burkoló tanfolyam elvégzésével megszerezhető ismeretek:
A hallgatók megtanulják:
alkalmazni és értelmezni a műszaki ábrázolás módszereit, értelmezni az építészeti terveket, egyszerű burkolati tervet készíteni
a munkaterület felmérését követően a mellékelt tervek alapján megtervezni a munka technológiai sorrendjét és meghatározni az ahhoz szükséges anyagmennyiséget
alkalmazni a munkavégzéshez szükséges eszközöket, szerszámokat, gépeket, berendezéseket és mérőeszközöket
a burkolat alatti aljzatot, a burkolat fogadófelületét előkészíteni hidegburkolat elhelyezésére
vízszintes és függőleges felületre kültéri- és beltéri hidegburkolatot, díszburkolatot, mozaik burkolatot készíteni
speciális burkolatot készíteni (üzemi körülmények, különleges szerkezek)
falazott és ragasztott homlokzatburkolatot készíteni
térburkolatokat készteni
a meghibásodott burkolatot javítani, cserélni, bontani
szükséges munkaállványt építeni és bontani
a munkával kapcsolatos dokumentációt kitölteni
munkaterület, eszközök és szerszámok karbantartásával, tisztán tartásával összefüggő tevékenységeket elvégezni
munkája során betartani a tűzvédelmi-, munka-, és balesetvédelmi szabályokat, ellenőrizni a felhasználásra kerülő anyagokat, biztosítani azok szakszerű tárolását, felhasználását
gondoskodni a munkaterület folyamatos tisztántartásáról
gondoskodni a keletkező hulladékok, veszélyes hulladékok szabályszerű elhelyezéséről
átadni a munkát a munkáltatójának, levonulni a munkaterületről
Első, nyugottan javíts ki ha elírok valamit. Így tanul az ember.
Második, köszönöm a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!