Fegyveres biztonsági őr képzés, hogy működik?
Figyelt kérdés
FBŐ képzés van? Vagy mi kell ahhoz, hogy fegyveres biztonsági őr legyek?
Azt tudom, hogy egy sima fegyvervizsga nem elég, a személy és vagyonőri képesítésem az meg van, de szeretném a fegyveres biztonsági őrit is, mi a menete mi kell hozzá? Hol oktatják? Sehol sem találtam pedig google a barátom volt :/
2018. aug. 5. 20:00
1/1 A kérdező kommentje:
Néhány oldalt illetve céget találtam, ahol elvileg ez a személy és vagyonőri képesítésemre egy ráépülés lenne, láttam árakat is amivel nincs mit tenni tudomásul kell venni aztán kifizetni, de az egyetlen probléma, hogy indítani egyik cég sem indította a tanfolyamot már elég rég óta, és mostanában sem volt semmi infó erről.
2018. aug. 5. 20:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!