Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Fegyveres biztonsági őr...

Fegyveres biztonsági őr képzés, hogy működik?

Figyelt kérdés

FBŐ képzés van? Vagy mi kell ahhoz, hogy fegyveres biztonsági őr legyek?

Azt tudom, hogy egy sima fegyvervizsga nem elég, a személy és vagyonőri képesítésem az meg van, de szeretném a fegyveres biztonsági őrit is, mi a menete mi kell hozzá? Hol oktatják? Sehol sem találtam pedig google a barátom volt :/

2018. aug. 5. 20:00
 1/1 A kérdező kommentje:
Néhány oldalt illetve céget találtam, ahol elvileg ez a személy és vagyonőri képesítésemre egy ráépülés lenne, láttam árakat is amivel nincs mit tenni tudomásul kell venni aztán kifizetni, de az egyetlen probléma, hogy indítani egyik cég sem indította a tanfolyamot már elég rég óta, és mostanában sem volt semmi infó erről.
2018. aug. 5. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!