Ausztriai munkavállaláshoz gyors tanfolyamot tudtok?
Sziasztok!
Családi okokból fél-egy évre Ausztriában leszünk. Szeretnék megpróbálni ez alatt az idő alatt elhelyezkedni. Anyanyelvi szinten beszélek angolul, viszont németül csak társalgási szinten. Éltem kint Németországban egy évet, tudok kakaót venni, de dolgozni ez kevés.
Itthon HR-es vagyok, de ezt kint nem tudom csinálni, muszáj a német. A háziápolás, gyerekvigyázás nem játszik, egy faluba megyünk, nincs nagyon kereslet az ilyesmire.
Van egy ipari park a közelben, arra gondoltam, odamennék, ennyi időt el lehet viselni szalag mellett is.
Szerintetek milyen olyan tanfolyam van, amit itthon gyorsan, munka mellett el tudok végezni és segítheti a kinti munkavállalást? Nincsenek illúzióim, nyilván betanított munkás leszek... De talán valami ívhegesztést, targoncázást, ilyesmit érdemes lenne tudni. Mivel ilyen téren semmilyen tapasztalatom nincs, ezért gondolom a nullánál bármi jobb.
Súlyosbítva ami amúgy is, 32 vagyok és lány :D
Köszönöm szépen segítséget!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!