Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Mi a véleményetek a RUANDER...

Mi a véleményetek a RUANDER python kurzusáról?

Figyelt kérdés
megéri elmenni a ruander python tanfolyamára? nem kevés 80 óra a python elsajátításához? Van valakinek tapsztalata?

2018. júl. 1. 22:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Bármi, ami a Ruanderen van, nem hangzik túl jól. Ez amolyan minden van náluk iskola, a szartól a repülőig. Akkor már inkább választanék olyan iskolát, ahol specializáltan oktatnak programozást, nem csak megszedik magukat, akármiről is van szó. Ahol minden van, ott semmi sincs valójában.
2018. júl. 1. 22:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Én nem a Ruandernél tanultam, de egy ilyen 80 órás kurzust végigcsináltam. Csak nagyon alapszinten tanítják meg, de az alapokat nagyon jól el lehet sajátítani ennyi idő alatt. Ha komolyabban, magasabb szinten akarsz vele foglalkozni, akkor kell elkezdened saját kútfőből dolgozni, tankönyvet és szakirodalmat olvasni - vagy pedig egyetemi képzés.
2018. júl. 1. 23:31
 3/4 anonim ***** válasza:

160 ezer forintért?

Szerintem az alapokat a legkönnyebb megtanulni, még tanár segítség sem szükséges hozzá, nagyon jó könyvek, sőt mobilappok vannak már.

Ennyi pénzért nem éri meg, ha belegondolok, hogy tízszer ennyiért pl. egy codecool is megtanít kódolni, és azzal mehetsz valamire.

2018. júl. 2. 00:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem meg pont az alapokhoz, az első lépésekhez érdemes leginkább tanárt fogadni, onnan könnyebb egyedül továbblépni. Én egy Android-fejlesztői kurzust csináltam náluk, azzal elégedett voltam, ami annyi időbe belefért, azt megtanították. Akkor utánaolvastam a neten, és voltak jó és rossz vélemények is. Úgy látszik, ki kell fogni a jót, nekem sikerült.
2018. júl. 2. 06:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!