Dekoratőr okj-ről vélemények?
Figyelt kérdés
Gondolkodom, ogy jelentkezzem estire, de nem tudom, hogy tényleg jó lenne-e így véleményekre lennék kíváncsi.2018. jún. 25. 18:49
1/6 anonim válasza:
Szerintem ez elég bizonytalan szakma. Egy ismerősöm foglalkozik ezzel, ő egy ismert kereskedelmi cégnek dolgozik. Havonta 1 hetet kell dolgoznia, akkor körbejárja a területét és kirakatokat rendez. Nézz körül a profession.hu-n hogy milyen állásajánlatok vannak ezen a területen, mielőtt ilyen képzés mellett döntesz.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Igen, tudom, hogy nincsen annyi lehetőség benne munka szempontból, viszont az órarend alapján az tetszene amiket tanulnék.
Milyen szakmát ajánlanál mellé, hogy megtudjak élni? :)
2018. jún. 25. 19:43
3/6 anonim válasza:
Megmondom őszintén, hogy fogalmam sincs, csak fiús szakmák jutnak az eszembe (építőipari stb.), te pedig gondolom lány vagy. Talán szakács? Bár az is elég kemény fizikai munka.
4/6 A kérdező kommentje:
Igen, az nem hozzám való. :/ Köszönöm azért, hogy elgondolkoztál rajta. :)
2018. jún. 26. 16:21
5/6 anonim válasza:
Én a dekoratőrt csinálom nappalin (most kezdem) esti pedig pénzügy-számvitelt (2. évem lesz, májusban vizsga).
Ha levizsgaztam akkor egy olcsó fizetős estin meg akarom csinálni a gyógymasszőr okj-t.
Külföldön nagyon jól lehet masszőrként keresni. A dekoratőr mellé majd szintén fizetősön szeretnék elvégezni egy rendezvényszervező okj-t. Ez külföldön szintén keresett. A pénzügy-szamvitellel pedig itthon is és külföldön is ellehetetleníti helyezkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!