Gáz hogy nincs még jogosítványom?
Figyelt kérdés
21 éves lettem idén, egyetemre járok, jövőre végzek, suli mellett dolgozok, 14 éves korom óta szinte mindent magamnak vásárolok, ruhák, egyéb dolgok, amikre szükségem van, persze azért néha kapok pénzt. Nem nagyon engedhetik meg a szüleim hogy kifizessék nekem a jogsit szóval úgy döntöttem dolgozok, gyűjtök és kifizetem magamnak, viszont úgy alakultak a dolgok hogy csak jövőre tudnám megcsinálni. :/ Olyan rosszul érzem magam, igazság szerint nem létkérdés, sőt..semmi szükségem rá csak látom meg tudom hogy 17-18 éveseknek már jogsi, kocsi, én meg még mindig jogsi nélkül vagyok..2018. jún. 20. 20:50
1/8 anonim válasza:
nagyon ...hú ásd el magad...
NE LEGYÉL MÁR H*LYE!!
hogy lenne gáz? nem mindenkinek van rá szüksége.
2/8 anonim válasza:
Attól függ kit mi vonz. Ha téged nem érdekel akkor miért lenne gáz? Mindenkinek más a fontos. Én pont az ellentét vagyok. Hiába az egyetem, engem mindig vonzott a vezetés, így 22 éves koromra meglett a B-C-D-E jogsim. De ha téged annyira nem vonz ne kényszerítsd rá magad mert csak szenvedés lesz az egész.
3/8 anonim válasza:
Én 18 éves vagyok az unokatesom 19 éves ő már 18 eves korában letette, azota én is szarul érzem magam hogy neki van jogsija meg kocsija én meg meg sehol se tartok, viszont nekem a szüleim betudnának meg betudtak volna fizetni rég csak nem érdekelt, de már magamnak is kitudnám fizetni szeptemberben el is kezdem
4/8 anonim válasza:
Még olyan közlekedésmérnököt is tudtam, akinek 22 évesen nem volt jogsija :)
Szal nem, nem gáz.
Pl nekem is van, lassan 8 éve, de ez a 8 év alatt jó ha vezettem összesen 5ezer km-t
5/8 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó, hogy nem szeretném, mert imádom az autókat és nagyon szeretnék már vezetni, egyenlőre csak nincs rá meg a szükséges keret és a "létszükség".
2018. jún. 20. 21:28
6/8 anonim válasza:
Alapjáraton előny ha van jogsid, van olyan állás ahol elengedhetetlen.
Viszont tudni kell, hogy az autó egy baromi nagy pénznyelő, maga a megvásárlás (vagy lízing) is elég nagy összeg, és utána fenntartása is az. Szerintem nem átlag egyetemistának való :)
Szóval nem gáz, hacsak nem teszi teljesen kényelmetlenné az életedet a tömegközlekedés (pl napi 2 órát kell utaznod volánon/mávon hogy beérj a munkahelyre/egyetemre stb).
7/8 anonim válasza:
Én 20 vagyok. Főleg 18 éves koromban zaklattak a jogsival a családom (nem csak a szüleim), hogy csináljam meg. Szüleim ki is fizették volna. Valamikor egyik családtagom egy régi, akkor számára akkor felesleges autót akart nekem adni, ha megcsináltam volna a jogsit. De én nem éreztem és most sem érzem szükségesnek.
8/8 anonim válasza:
Én is magamnak fizettem a jogosítványt. 21 évesen lett munkahelyem és akkor tudtam elkezdeni. Mindegy hány évesen kezded el, légy büszke magadra, hogy nem a szüleid tolnak alád mindent. Sokkal jobb érzés, ha te küzdesz meg azért amit akarsz. A gazdagabb tinikkel ne foglalkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!