Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » SOTE nyári gyakorlathoz kell...

SOTE nyári gyakorlathoz kell alkalmassági vizsgálat . Ott miket néznek? Mi lehet kizaro ok? És mi lehet tenni ha nem alkalmas lesz az eredmény?

Figyelt kérdés
2018. jún. 3. 13:07
 1/5 anonim ***** válasza:

Igaz, én még nem vagyok egyetemista, de szakgimnáziumba jártam 4 évig, és ott is minden évben volt "alkalmassági". Testsúly, magasság, vérnyomás, látás, hallás, színlátás, gerinc, lúdtalp, szóval szerintem egy általános vizsgálatot kell elképzelni. Orvosin beiratkozás után is van, oda kell néhány lelet is, de nem hallottam még senkitől, hogy ez alapján bárkit is diszkrimináltak volna.

Szerintem ez csak tényleg egy általános állapotfelmérő lehet, amit ki kellett nevezni "alkalmasságinak a nyári gyakorlatra".

2018. jún. 3. 13:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem mind az ápolástan, mind a belgyógyászat nyári gyak előtt abból állt az "alkalmassági", hogy kértek egy orvosi igazolást, hogy egészséges vagyok. Ezt nekem a háziorvos 15 másodperc alatt kiállította. Van olyan klinika, amelyik egyéb igazolást is kér (pl. az I-es belnek valamiért kell foglalkozásegészségügyi papír, Honvédnak MRSA szűrés). Szóval semmi nagy dologra nem kell gondolni.
2018. jún. 3. 14:11
 3/5 A kérdező kommentje:
En most azt olvastam,hogy van fizikális vizsgálat,vervetel,meg tudoszures.A fizikális vizsgálat mit takar?
2018. jún. 4. 13:35
 4/5 anonim ***** válasza:

#1-es vagyok

Azok az alapdolgok, amiket leírtam az előbb.

2018. jún. 4. 15:01
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszonom szépen
2018. jún. 4. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!