Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » E-learning oktatás, ki hány...

E-learning oktatás, ki hány órát tanult egy nap, és mennyi idő mulva fejezte be az összes modult? 75 órát.

Figyelt kérdés
Most én is ezen a távoktatáson vagyok, szeretném minnel hamarabb be fejezni.
2018. ápr. 26. 22:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ez pontosan milyen tanfolyam?
2018. ápr. 26. 22:41
 2/14 anonim ***** válasza:
Melyik kategória? Én a B-vel például végeztem 1 hónap alatt, ebbe benne volt a tananyag végigolvasása, gyakorlás a tesztekkel, majd jelentkezés a vizsgára. Jelenleg a C-t csinálom, azzal már elbíbelődtem 2 hónapig, most gyakorlok a vizsgafelkészítőben, mert május környékén jó lenne levizsgáznom. Amúgy olyan napi fél óra se rossz, sőt 40 perc, esetleg 1 óra, vagy szüneteket tartva közben egy nap 2x 30 perc, stb ez változó, ki hogy, és milyen tempóban tanul, illetve hogyan osztja be az idejét, de lényegében akárhogy haladsz vele, arra figyelj, hogy ne lépd át a határidőt, meg általában elég szokott lenni, a B-vel pl tán úgy emlékszem 20-24 órát tanulhattam benne legalább, már nem emlékszem pontosan, viszont a C-vel 32 órát tanultam eddig, meg még gyakorlok, mert az is számít az időbe bele.
2018. ápr. 26. 23:43
 3/14 A kérdező kommentje:
B kategória, 3 napja kedtem el 70 órából 8 órát már át olvastam, voltak modul záró tesztek, és részvizsa teszt, az 80%-ra sikerült, jól haladok, vagy nagyon gyors? Maximum én is egy hónapot szánok rá, de remelem hamarabb végzek vele. Tapasztalatokat még mindíg várok válaszként.
2018. ápr. 28. 10:06
 4/14 A kérdező kommentje:
Bocsi, 75* órából
2018. ápr. 28. 10:07
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
1. Vagyok, én a kreszt kb. 2 hét alatt megcsináltam, csak a teszteket töltöttem ki és azokat a részeket olvastam csak el, ami gyengébben sikerült. 73 ponttal átmentem.
2018. ápr. 28. 11:25
 6/14 A kérdező kommentje:
És úgy is küld igazolást a vizsgára hogy nincs a 75 óra teljesítve?
2018. ápr. 28. 13:45
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Erre nem emlékszem pontosan, de ha ezen múlik, néha hagyd, hogy bent maradjon amíg nem gyakorolsz. Te érzed mennyire van szükséged!
2018. ápr. 28. 23:31
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem muszáj kihasználni a 75 órát, max ha végig értél a tananyaggal még tudsz legalább a záróteszteken meg próbavizsgákon utána gyakorolni.
2018. ápr. 28. 23:37
 9/14 A kérdező kommentje:
A tananyagban a tesztben a kérdések, és a válaszok, ugyan úgy van meg fogalmazva mint a vizsgán? Úgy értem ugyan azok a kérdések lesznek a vizsgán is, vagy a vizsgan meg van csavarva a kérdés?
2018. ápr. 29. 13:57
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen a vizsgán is vannak hasonló kérdések, persze olyan is van, ami megtévesztő, mert hasonló, de mégse pont az a válasz rá.
2018. ápr. 29. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!