Beszeretném fejezni tanulmányaimat, szüleim tudta nélkül, lehetséges?
Figyelt kérdés
Tavaly nyáron érettségiztem, majd nyár vége fele édesanyám rávett hogy levelezőn kezdjek el egy szakmát. Előre leszegezem semmi kedvem sem közöm nem volt ehhez a szakmához, azért mentem bele hogy végre anya békén hagyjon. Nagyon elegem van már belőle (mármint a szakmához). Úgy érzem csak pazarlom az időm vele, miközben el is mehetnék dolgozni, tapasztalatokat gyűjteni a világból. Vagy egy másik szakmát tanulni ami ÉRDEKEL is. Szeptemberben lesz a vizsga. Szerintetek megtudom szakítani a tanulmányaimat úgy, mondjuk ha írok nekik egy e-mailt, hogy abba szeretném hagyni és ezzel letudni az egészet? Esetleg úgy, hogy ne küldjenek ki semmilyen levelet, hogy most akkor én nem tanulok semmit?2018. ápr. 17. 10:54
1/4 A kérdező kommentje:
Lényeg a lényeg, fel lesz tüntetve valahol hogy én most nem tanulok? Vagy szüleim nem jöhetnek rá?
2018. ápr. 17. 10:57
2/4 A kérdező kommentje:
19 éves vagyok, szóval sunyiba eltudnám intézni a papírokat ha úgy van.
2018. ápr. 17. 10:57
3/4 anonim válasza:
Sztem erre rájönnének, mert küldenek róla papírt sztem.
Meg, ha anyud megkérdi majd, hogy hol a végzettségedről a papír (hivatalos okmánnyal igazolják azt, hogy megszerezted a szakmádat) akkor mit csinálsz?
4/4 anonim válasza:
Ha ez a kérdés felmerül, ott már régen rossz sok minden. Válassz egy másik szakmát, és ezt a szülednek is mondd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!