Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Ismertek ilyen iskolát/képzést...

Ismertek ilyen iskolát/képzést Budapesten?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nagyon érdekelt mindig is a filozófia és a pszichológia. Egyetemre sem időm, sem energiám elmenni, a tanulásról nem is beszélve. Viszont nagyon szeretnék egy ilyen képzést elvégezni.

Tudtok esetleg Budapesten olyan képzést, ahol valóban át is adnak valami tudást és nem csak az van, hogy befizetem a súlyos tízezreket és cserébe lócart nem adnak?

2018. jan. 17. 17:48
 1/1 anonim ***** válasza:

Képzést nem, de tudok nyitott előadásokat ajánlani. :) Ilyenekre vagy díjtalan a belépés, vagy 700-1500 forintos a belépő és szakemberek beszélnek, közérthető nyelven. A Pszinapszis, a Feldmár Intézet és más hasonló oldal szokott ilyen előadásokat szervezni, előadók közül javaslom Feldmár Andrást, Mérő Lászlót, Hevesi Krisztinát, Almási Kittit, Bagdy Emőkét... Nekik olyan hetente-kéthetente szoktak lenni előadásaik ilyen szervezésben, voltam páron, szerintem teljesen rendben vannak így szakmai szemmel is.:)

Képzésről sajnos nem tudok, néha-néha láttam ugyancsak Facebookon keringeni ilyen önismereti csoportos, művészetpszichológiás foglalkozásokat, az árakat nem tudom, de ha a szervezők nevére rákeresel és nevesebb szakembereket ad ki, akkor valószínűleg nem hülyeség.

2018. jan. 18. 01:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!