Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Szerintetek egy műtét után...

Szerintetek egy műtét után lehetek még pilóta?

Figyelt kérdés

Szeretnék jelentkezni utasszállító pilótának de tanácstalan vagyok a műtétem miatt.Látásom hallásom kiváló, úgy tudom a fogak állapotába is bele köthetnek de tudtommal minden fogam épp.Viszont 9 éves koromban műtötték a belemet, mivel le állt az emésztésem.Megműtöttek ki engedtek soha nem jelentkezett semmi gond azóta, nincs semmi maradandó károsodásom nem kell különösen semmire se oda figyelnem (Ételek stb.) emiatt, viszont tartok attól hogy a repülő orvosok ebbe bele fognak kötni mivel mégis csak egy műtét volt.

Mit gondoltok erről, alkalmas lehetek pilótának?

2018. jan. 8. 19:24
 1/2 anonim ***** válasza:
57%

Alsó hangon 9-10 éve törént az a műtét.

Szerinted megvan az a 9-10 éves vagy régebbi akta bárhol is? :)

Ügyfélkapunk ki kérheted a kórelőzményed(fizetős dolgok), nekem a legrégebbi 2004 körüli.. pedig 94-es vagyok.

Ennek ellenére elmész, megkérdezed és meg is mondják.

2018. jan. 8. 20:01
 2/2 A kérdező kommentje:
Egész pontosan 14 éve tehát igazad lehet :D mindenféleképpen utána fogok kérdezni csak több véleményre vagyok kíváncsi :)
2018. jan. 8. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!