Érdemes vezetőüléses targoncára OKJ-s bizonyítványt szereznem? Megéri befektetni azt a 80 ezer forintot? Szép szakma? Jól fizet?
Figyelt kérdés
2018. jan. 2. 14:36
1/7 anonim válasza:
Ha .egtérül igen.szerintem megéri de nem tudom
2/7 anonim válasza:
megtérül ha elhelyezkedsz, el lehet helyezkedni amúgy lakhely függvényében
szép szakma? attól függ hol dolgozol és mik az igényeid, nagy raktárban úgy kell hajtani hogy a fejed is szédül, de attól még érdekes szakma, jobb mint pl. raktárban kézzel pakolni
asszem kis többletköltséggel és mind3 fajtát meg tudod csinálni, akkor talán érdemes megfontolni soha nem lehet tudni alapon..
3/7 Xebulon válasza:
Ez is egy olyan szakma, amit 10-15 éven belül kiváltanak mesterséges intelligenciával. Szóval egyre inkább csak kisebb cégeknél lehet majd elhelyezkedni. Nagy cégek (multik) teljesen kiváltják gépekkel...
4/7 Tsorba Kelemen válasza:
Ha tudsz valamennyire németül, akkor már Ausztriában is szépen lehet vele keresni.
5/7 anonim válasza:
Xebulon nem tudom mit szívtál, de a drog ártalmas.
6/7 anna312 válasza:
Lakhely függvénye, szerintem igen, érdemes.
7/7 anonim válasza:
Igen érdemes.Én csak délelőttbe keresek 180at budán.fél2re otthon vagyok hétvége enyém.De odafigyelést rutint igényel tanfolyamon nem lehet megtanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!