Egy kastélyhoz szeretnék egy tervrajzot, és a történetét. Nem muszály kastély legyen, lehet egy palota, vagy valami nagyon nagy lakás?
ha esetleg valami fóbia meggátol abban, hogy beírd a gugliba, hogy kastély alaprajza, megcsináltam a te kedvedért:
válassz egy szimpatikusnak kinézőt, aztán segítek rákeresni a történetére is
Sajnos igen, a projektet már befejeztem, a vegen nagyon jól sikerult. :)
Lett volna neked?
Még annyit, hogy ebben a projektben szerepelt az a terv, hogy legyen egy minimális személyzet, mert elég nagy a telek és a ház is.
Most is van egy ilyen elképzelés, de sajna anyagilag akadályoztatva vagyunk, pedig pont beleillene a Te kérdésedbe is
Én a "Butler Academy"-re készültem, és oda kellett leirni egy "high profile" család mindennapjait... tehat hogy bebizonyitsd hogy erted mot jelent egy csalad komornyikjanak lenni, es tudnál estate manager lenni... :)
Ehhez el kellett kepzelni a szemelyzetet, raktarakat, havi koadasok bevételek, tehat tenyleg mindent. :)
Ez volt az en projekten
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!