Közgazdásztanári mesterképzéssel milyen eséllyel tudok munkát találni?
A mesterképzés után végezném el +4 szemeszter. Az én városomban nincs ilyen iskola csupán a környező és a távolabbi nagyobb városokban. A költözés nem lenne nekem probléma, de a munkáltatónak nemtudom hogyan tetszene. Gondolom hamarább venne fel helyi szakembert, bár ha közlöm vele hogy tudok költözni akkor nem lehet neki probléma.
A másik, hogy honnét fogom tudni ha lesz éppen üresedés? Esetleg ajánlott lenne elküldenem az önéletrajzot, esetleg személyesen meglátogatni és beszélgetni az igazgatóval, majd átadni az elérhetőséget ha szükség lenne rám?
ez igaz, mindenesetre egy biosz, töri tanár univerzális mert szinte bármilyen középsulin/gimiben is taníthat. Míg egy a közgázzal csak szakiskolában. Bár egy idő után szerintem a matematikát is taníthatnám vagy akár informatikát is. Matematika volt egyetemen is és szerettem mindig jó voltam belőle. Informatika középsulis szintje is menne, hardver illetve szoftver (word, excel) alapok megvannak azért.
Köszi a választ!
A miénk egy kisebb város (az egész városban 3 középiskola van), egy gimnázium, egy szakközép és egy szakiskola.
A gimnáziumban van közgazdasági osztály.
Emellett az OKJ-kon is kellenek.
Szóval simán találhatsz helyet, nálunk is kéne több közgázos szaktanár.. mégsincs.
________
Honnan tudod, hogy van-e éppen üresedés?
Álláshirdetés
Volt tanáraid körében érdeklődsz..
Vagy ráírsz egy iskolára.. és majd vissza jeleznek vagy elrakják az üzeneted és ha kellesz, hívnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!