Angol tanári diploma mellett érdemes nyelvvizsgát végezni?
Figyelt kérdés
Milyen nyelvvizsgát vagy képzést érdemes elvégezni egy angol nyelvű tanári diploma mellett? Például egy TEFL képzést?2017. nov. 27. 10:29
1/4 anonim válasza:
Nem értelek. Ha van diplomád, akkor kell legyen nyelvvizsgád is.
2/4 anonim válasza:
A nyelvvizsgát nem végezni kell, hanem letenni. Végezni az egyetemet kell. És amellé nem szükséges sem nyelvvizsga, sem egyéb képzés (maximum Európán kívüli munkához lehet hasznos, ha nem ismerik el a magyar diplomát), mert a nyelvtanári diploma nyelvtanári munkára feljogosít, és felsőfokú nyelvvizsgával egyenértékű.
3/4 Estádio de Felchút válasza:
Persze. Angol nyelvtanárként tehetsz angol nyelvvizsgát. Egy szakorvos is levizsgázhat elsősegélynyújtási ismeretekből, ahogyan egy mérnökinformatikus is leteheti az ECDL vizsgát.
Kérdés, ugyan mi a jó büdös francnak?
4/4 anonim válasza:
Akkor kifejtem, mert látom lepontoztatok:
Én azt nem értettem, hogy ha a kérdezőnek (angol) tanári diplomája van, akkor miért akar nyelvvizsgát letenni? A diplomához mindenképpen kell legalább középfokú államilag elismert nyelvvizsga, szóval az kell, hogy legyen neki. Akkor meg minek mégegyszer letenni a nyelvvizsgát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!