Szinkronszínészetet hol éri meg tanulni?
Melyik ehhez kapcsolódó iskolába lenne érdemes jelentkezni?
Sok honlapot végignéztem, de volt ami például az egekig marasztalta magát, viszont az utolsó induló tanfolyama 2012-es volt. Oda nyilván nem :)
Valahol OKJ-nak írták magukat, máshol azt olvastam, hogy nincs kifejezetten képzés, mert ez egy NEM létező szakma.
Van valakinek ebben tapasztalata?
Diák koromban még a dráma tanárom küldött engem szinkron színésznek, volt kapcsolata, de akkor nem volt hozzá sok kedvem pont a közép iskolai felvételik előtt. Most viszont felnőttként azt hiszem igencsak kipróbálnám, ha még nem veszett oda a tehetségem :D
Egyébként megközelítőleg mennyit keres egy szinkronszínész adott munkánként? Legyen az mellékszerep, vagy főszerep?
Nem, nem akarok meggazdagodni belőle, csak érdekel.
A válaszokat előre is köszönöm :)
2. köszönöm!
Első: amit írtál, az nem reális.
Sok szinkronszínész valódi színész, ez igaz. De amikor 6-7 éves gyerekek szinkronizálnak, ők egész biztos nem egyetemisták ugyebár.
És mint már mondtam, a mi iskolánkban általánosban volt rá lehetőség, volt is aki ment, éppenséggel egy másodikos kislány. Mesékben többször is hallottam a nevét amikor felsorolták a szinkronhangokat.
Csak nekem akkor nem volt kedvem elmenni erre.
Tanfolyamok léteznek, tele velük az internet.
A kérdésemben pedig a megfelelő és megbízható stúdiót kerestem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!