Kaya_ kérdése:
Melyik OKJ-s képzést nyújtó intézményt választanátok ezek közül: Novoschool vagy Efeb?
Figyelt kérdés
Konkrétan a Bérügyintéző + TB ügyintéző kombinált tanfolyamról van szó. Közgazdász diplomám van és érdekelne ez a terület, szívesen foglalkoznék ilyesmivel a jövőben. Bárkinek bármi tapasztalat?#OKJ #Gazdasági tanfolyam
2017. nov. 9. 01:12
1/5 anonim válasza:
Az EFEB-et biztosan nem választanám, úgy menj el hozzájuk, hogy nem jelentkezel be csak megjelensz félfogadási időben. Nézz szét kicsit a tantermek környékén.....
TIT Teleki László korrekt tanfolyamot indított 2007-ben, akkor végeztem náluk.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Valóban úgy tűnik, hogy az EFEB nem felelne meg az elvárásaimnak, pedig eddig csak emailben érdeklődtem egy-két dologról...
2017. nov. 16. 01:22
3/5 anonim válasza:
Nem tudom miről beszéltek, nekünk a Szent Margit Gimnáziumban volt az elmélet, az egy patinás épület, semmi gond nem volt a termekkel, a gyakorlat pedig a 13. kerületben. Fullos számtek terem, lcd monitorokkal és légkondival. Az igaz, hogy sokan vannak és néha az ügyfélen sorba kell állni, de ennyi.
4/5 Csele Kitti válasza:
Én is az EFEB-hez jártam és szerintem is rendben van velük minden.
5/5 anonim válasza:
Bakker akárhány tanfolyamos kérdés van, mindig megjelenik pár friss reges véletlenül...reklámozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!