Ha megbuktam evegen es csak poteretsegire mehetem nemetbol oktoberbe es ha azon is megbukok van meg esely javitasra?
Még magyarul se tudsz , ebből is gyakorolnod kellene.
" evegen, poteretsegire, mehetem, nemetbol, oktoberbe, meg, esely, javitasra."
Nem sok szót tudtál helyesen, magyarul lefirkálni.
Kisfiam, a privátodra nagyon vigyázz és ne anyázz!!!
Itt ird le , ha gerinces vagy.
Nem én buktam meg, akkor ki a hülye?
Ha jól értem a kérdésed akkor a következőek a válaszaim:
A.)-Ha megbuktál év végén, és nem zártad le a középiskolai tanulmányaidat, te egy tantárgyból SEM mehetsz érettségi
vizsgázni. Teljesítened kell az utolsó középiskolai osztályt, és akkor mehetsz érettségi vizsgára.
B.)-Ha átmentél év végén, s csak az érettségin húztak meg, akkor bármikor, akárhányszor tehetsz érettségi vizsgát a
tantárgyakból(amik kellenek, és volt előtanulmányod belőlük).
De az érettségi vizsga tantárgyanként pénzbe fog kerülni, amit az iskolában fizetz be a titkárságon/vagy kapsz egy
csekket és utalnod kell. Bármelyik iskolába beadhatod a jelentkezésedet(Májusi-Júniusi, Október-Novemberi érettségis időszakra)-de nem kötelesek fogadni a nem ott tanuló diákokat(de többnyire engedni szokták őket, kivéve akkor, ha tumultus van-túl sok az érettségiző az akkori évben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!