Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Mit tegyek ha nagyon felek...

Mit tegyek ha nagyon felek hogy nem birom elvegezni a munkaugyi kozpontos kepzest?

Figyelt kérdés
jarok egy ilyen kepzesre de nagyon nehezen tanulok alig birok megtanulni meg egy kisebb szoveget is, gyakorlatol is felek, azt mondtak aki nem vegzi el annak ki kell fizetni tobb mint 1 milliot, ha nem fizeti ki akkor meg mehet a sittre leulni. mi lesz ha nem birok levizsgazni ennyi esszel?? igaz van potvizsga de az fizetos es masik varosban tartjak mindig mashol szoval ha azt mondjak hogy pestre kell menni potvizsgazni akkor oda kell, ezert lenne jo meguszni a potvizsgat, mert en meg ebben a varosban is van hogy eltevedek mi lenne velem pesten?? felek ideges vagyok, szamitogepszerelo karbantarto tanfolyam egyebkent ez.

2017. okt. 21. 17:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Én is munkaügyi képzésen vagyok és szintén félek egyben izgulok is, mert nagy a tét, de próbáld meg legjobb tudásod szerint véghez vinni, mert már nincs visszaút, de ha még a pótvizsgára is kerül a sor, akkor is van remény, bízz magadban.
2017. okt. 21. 19:41
 2/2 anonim ***** válasza:
Csak kíváncsiság van szakmád? Mert a számítógépes szakma mind szép és jó csak nehéz vele érvényesülni, viszont maszekolni jó.
2017. okt. 24. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!