Festő, mázoló, tapétázó OKJ vizsga mennyire nehéz?
Figyelt kérdés
Kicsit félek, mert előző szakmámból nem lett semmi, így most ebben próbálok szerencsét, és igyekszem tanulni szorgalmasan, csak kicsit ott lebeg a félelem előttem, mert tétje van és, ha nem sikerülne véletlenül eléggé sz*rban leszek.2017. szept. 23. 20:19
1/4 anonim válasza:
Nehéz? :D :D :D
Egyáltalán nem nehéz, idővel meg ahogy egyre többet dolgozol benne a tapasztalatod is nő.
2/4 anonim válasza:
Jó szakma úgyhogy semmiképp ne add fel.
Nagyon sokat keresnek..abból kiindulva, hogy mennyiért dolgoznak. Sima 70 nm lakás 165 000 festettek ki (Bp)...Nem is minden helyiséget.
Na ez biztasson.hajrá.
3/4 anonim válasza:
Én nem értek hozzá,de szerintem valszeg max ilyen alapvető kémia , ilyen festék élettani hatásai lehetnek benne, hogy miért nem eszünk festéket, vagy milyen baj lehet belőle, ha belecsöppen az orrunkba , szánkba; ennél sokkal vészesebb talán nem lesz; ezentúl lehet, hogy még lesz benne valami kis extra, ami már ilyen molekuláris bigyó, ami nem is feltétlenül kéne, de ha az előző felét amit írtam, megtanulod, 2-esnél rosszabbat már nem kaphatsz szerintem; szal meg amúgy ez egyébként is ilyen gyakorlati meló, még végzettség nélkül is láttam már, hogy emberek tök jól kifestettek egy szobát; szerintem az nem olyan nagy ördöngösség, szóval szerintem nyugodtan vágj bele, egy tapétát is talán mindenki fel tud jól ragasztani. Amúgy arra gondolok, hogy ilyen ragacshengerrel kell előtte végigkenni a falat, és akkor nem lesznek rések, ahova pl bogarak beköltözhetnének. Meg nemtom, szerintem ezt sokan olyanok csinálják, akik nem akarnak továbbtanulni, de legyen mégis valamilyen végzettség; szóval szerintem ezt nem olyan nehéz megcsinálni. Hát egy festékes ecsetet kell a falon húzgálni, amíg egyenletesen, egységesen színes nem lesz, meg a létrát pakolgatni, és szerintem kb ezt takarja a munka, ami szóban forog épp. Amúgy nem értek hozzá,én nem tudom, de nekem kellemes munkának, meg kellemes képzésnek tűnik, szóval szerintem nem fogsz belerokkanni. A gyakorlat megy, az elméletet meg megtanulod hozzá, van olyan, hogy pl elküldik e-mailben az anyagot, és akkor kész. Egyest nem nagyon hiszem ,hogy ezen a képzésen szokott kapni valaki.
4/4 anonim válasza:
*szal,csináld szívvel-lélekkel,és nem buksz meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!