A 2F iskoláról mit lehet tudni? Megéri a számítástechnikai szoftverüzemeltető és webtervező képzésük, vagy bármelyik másik?
Hello mindenki!
Pár éve kezdtem a 2f iskolában. Először alapfokon, aztán webtervezőn, most pedig épp a multimédiát végzem. Áprilisban fogok okj vizsgát tenni. Talán ebből látható, hogy nem olyan rossz iskola, ahogy itt lefestitek. Különben nem fizettem volna ki a meglehetősen borsos árakat háromszor is.
Magamról csak annyit, egyszerű lakatos vagyok, közel az 50-hez, nem az informatikával fogom ezután sem keresni a kenyerem, de nagyon örülök, hogy megtanultam honlapot készíteni, most pedig filmezek. Sokat kirándulok, eddig csak fényképeket készítettem, ezután megörökítem filmen is, mert utólag kiszedhetem belőle a feleslegeket, a nem jól sikerült részeket. Barátaim számára is élvezhető mozgóképet tudok előállítani.
Örülök, hogy jó iskolában, jó tanárral hozott össze a sorsom. István
Sziasztok!
Pár évvel ezelőtt végeztem el a 2F-nél az alapképzést, akkor még gimnazista voltam. Igaz, hogy a suliban is tanítottak infót, de amit a 2F-nél tanultam az volt csak igazán a hasznomra. Nagyon jó tanárom volt, alaposan és gyakorlat orientáltan tanított minket és bármilyen kérdésünk volt mindig segítséget kaptunk. Ha csak a gimiben tanultakkal maradtam volna, ma nem állnám meg a helyem a munkahelyemen.
Most egy webtervezői tanfolyamra iratkoztam fel szintén a 2F-nél és az eddig tanultakkal is (szeptember óta járok) nagyon megvagyok elégedve. Célom az, hogy mellékállásban weboldalak szerkesztésével foglalkozzak és ki tudja, talán még egy-két szórólapot is bevállalnék. Még nincs vége a tanfolyamnak, hisz majd júniusban lesz az OKJ, de már olyan sokat tudok, hogy elkezdtem a saját webporfóliómon dolgozni. Megéri a befektetett pénzt, időt és energiát, hisz eddigi tapasztalatom is az, hogy többszörösen megtérül. Amint említettem a 2F-nél megszerzett tudás nélkül ma nem lennék a jelen állásomban.
Sziasztok!
Én március óta járok a "webdesigner" képzésre.
Valóban a tanárral semmi gond, kedves és segítőkész.
Az oktatás időpontját is rugalmasan szervezték, hogy mindenkinek jó legyen.
DE! A beígérthez képest régi verzióju programokat tanítanak, és a beígérthez képest a régi verziónak is csak a próbaverzióját adták oda.
Nem vártam, hogy méregdrága programot adjanak ingyen, de akkor ne ígérjék meg, hogy megkapom a programot.
Én korábban már végeztem kisebb tanfolyamokat weboldal készítés terén, és most úgy érzem, hogy nem sok újat tanulhatok. :(
Talán mégse lesz így. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!