Zsolti1999 kérdése:
Lehet igazolatlan a munkanapom?
Figyelt kérdés
Tanuló vagyok és gyakorlatom volt ma (külső gyakorlat). 6:45 re kell menni és 14:00ig vagyok.
Késtem ma az időjárás miatt és 7:34re értem be.
Azt mondta az oktatóm, hogy igazoltlan az egész napom. Tehet ilyet? :(
2017. szept. 21. 16:36
1/5 anonim válasza:
Ez jó ! Mintha te lennél a hibás. Nálunk a közlekedési társaság szokott igazolást adni ha késnek a járatok.
2/5 A kérdező kommentje:
Én voltam a hibás a késés miatt mert szakadt az eső nagyon és későbbi busszal mentem, messze lakok a buszmegállóhoz..de egy egész nap fél óra késés miatt:/
2017. szept. 21. 16:52
3/5 A kérdező kommentje:
Ja és hozzá tenném az osztálytársaim 5percet késtek nekik is ugyan ezt mondta.
2017. szept. 21. 16:55
4/5 anonim válasza:
De egy hímivarsejt az a tanár!
5/5 anonim válasza:
Elég gáz a tanár.. Nekünk is ugyan ebben az időpontban van gyakorlatunk, de nem szoktak így szivatni az oktatók.. Amúgy mivel megjelentél a gyakorlati helyen, így nem tudod igazolni orvosi igazolással. Leglábbis nekünk ilyenkor nem lehet..
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!