Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » A Magister által szervezett...

A Magister által szervezett nyílt napok milyenek szoktak lenni?

Figyelt kérdés
Idén el szeretnék járni Szegedre erre az előkészítőre, ezért a nyílt napra is jelentkeztem. De az csak annyi, hogy az oktató elmondja a "tantervet"? Vagy nekünk is részt kell vennünk valamelyest benne (pl kapunk feladatokat)? Egyedül sem szeretnék menni, ezért anyukámmal mennék (tudom, hogy ciki, de akiket elhívtam volna, nem tudnak jönni). Más is szokta vinni esetleg a szüleit? Meg ilyen esetben nekik is kell külön jelentkezni a nyílt napra vagy csak ott kell mondani, hogy kísérő? Légyszi normális válaszokat írjatok és köszönöm előre is!

2017. szept. 2. 09:47
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!