Pénzügyi és Számviteli ügyintéző?
Figyelt kérdés
Mennyire érné meg egy ilyen tanfolyamot elvégezni?
Ezután még a vállalkozási mérlegképes könyvelőit:) majd alapítani egy könyvelői vállalkozást ?
Véleményeiteket várom, esetleg tapasztalaitokat! ( egyébként a perfekt.hu oldalon néztem )
Előre is köszönöm a válaszokat!
2017. aug. 28. 20:47
1/2 anonim válasza:
Ugyanilyen terveim vannak mint neked :) Én pénteken kezdem a pénzügyi számviteli OKJ-t, ami után én is mérlegképes könyvelő képzésre mennék. A tanáraim szerint megéri elvégezni és jól el lehet vele helyezkedni, de persze nyelvtudás kell. Egy nagy cégnél vagy esetleg csinálsz egy saját vállalkozást. Nagyon kiváncsi vagyok milyen lesz.
2/2 anonim válasza:
Kerdezo, elozo valaszolo! Ha esetleg latjatok ezt, akkor hogy alakultak (ezzel) a dolgaitok azota? Nekem most vannak ilyen terveim. Elore is koszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!