Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Érdemes gyorsolvasás tanfolyam...

Érdemes gyorsolvasás tanfolyamra menni?

Figyelt kérdés
2010. máj. 25. 16:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%
Ha úgy érzed szükséged van erre a tudásra, akkor igen.
2010. máj. 25. 16:25
 2/11 anonim ***** válasza:
83%
egyik ismerősöm volt ezen a dolgon és nem olyan szép ahogy elképzelik az emberek, lényegében egy tanulási módszert mutat de egyáltalán nem kell kevesebb időt ráfordítani a tanulásra scak esetleg hatékonyabb lesz
2010. máj. 25. 16:30
 3/11 anonim válasza:
100%
Ha naponta legalább 1-2 órát tanulási vagy ismeretszerzési célú olvasással töltesz, akkor mindenképpen, hiszen időt takaríthatsz meg.
2010. máj. 26. 16:39
 4/11 A kérdező kommentje:

Szükségem volna rá, de nem tudom, hogy érdemes-e elmenni a tanfolyamra. Vagyis tényleg működik-e?

Szeretném olyan emberek véleményét olvasni, akik elvégezték a tanfolyamot!

2010. máj. 26. 21:17
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Én elvégeztem, már jó régen, akkor diagonális olvasásnak hívtuk, de ez ugyanaz. Nagyon sok hasznát veszem, ma is áldom az eszemet, hogy anno kihasználtam a lehetőséget, akkoriban ingyenes volt. Tengeteg időt lehet megtakarítani vele, és egy idő után az ember felfogása is gyorsabban működik.

Én csak javasolni tudom, hogy menj neki!

Sok sikert!

2010. máj. 29. 08:29
 6/11 anonim válasza:
nekem megvan mp3 ba villámolvasás tanfolyam, de még nem értem rá meghallgatni,csak elkezdtem,majd nyáron ha lesz időm,ha gondolod regisztrálj pirateclubra írd be,hogy villámolvasás,és töltsd le.
2010. máj. 29. 10:23
 7/11 anonim válasza:
100%
Én most a villámolvasást csinálom. Szerintem megéri, mondjuk a hatékonyságot csak pár hét kitartó gyakorlással tudod növelni, de ha fogékony az agyad az ilyesmire, akkor már az elején nagyon jó eredményeket érhetsz el vele.
2010. máj. 30. 06:15
 8/11 anonim válasza:
Nagyon megéri, fejleszti az érzékelési képességed, gyorsabban át tudsz látni egy összetett szöveget és tényleg időt lehet vele megtakarítani... én anno tanultam, és a suliban azzal szórakoztunk, hogy oszt.társam elém tett egy teljes oldalas újságcikket, mondta h nézzem át és mondjam el h miről szól, mert nincs kedve olvasni XD
2010. jún. 1. 10:02
 9/11 anonim válasza:
Ha szeretnel megtanulni gyorsan olvasni, akkor igen :)
2010. jún. 1. 11:25
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Azért a további véleményeket (válaszokat)is szívesen veszem.

2010. jún. 1. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!