Érdemes gyorsolvasás tanfolyamra menni?
Figyelt kérdés
2010. máj. 25. 16:20
1/11 anonim válasza:
Ha úgy érzed szükséged van erre a tudásra, akkor igen.
2/11 anonim válasza:
egyik ismerősöm volt ezen a dolgon és nem olyan szép ahogy elképzelik az emberek, lényegében egy tanulási módszert mutat de egyáltalán nem kell kevesebb időt ráfordítani a tanulásra scak esetleg hatékonyabb lesz
3/11 anonim válasza:
Ha naponta legalább 1-2 órát tanulási vagy ismeretszerzési célú olvasással töltesz, akkor mindenképpen, hiszen időt takaríthatsz meg.
4/11 A kérdező kommentje:
Szükségem volna rá, de nem tudom, hogy érdemes-e elmenni a tanfolyamra. Vagyis tényleg működik-e?
Szeretném olyan emberek véleményét olvasni, akik elvégezték a tanfolyamot!
2010. máj. 26. 21:17
5/11 anonim válasza:
Én elvégeztem, már jó régen, akkor diagonális olvasásnak hívtuk, de ez ugyanaz. Nagyon sok hasznát veszem, ma is áldom az eszemet, hogy anno kihasználtam a lehetőséget, akkoriban ingyenes volt. Tengeteg időt lehet megtakarítani vele, és egy idő után az ember felfogása is gyorsabban működik.
Én csak javasolni tudom, hogy menj neki!
Sok sikert!
6/11 anonim válasza:
nekem megvan mp3 ba villámolvasás tanfolyam, de még nem értem rá meghallgatni,csak elkezdtem,majd nyáron ha lesz időm,ha gondolod regisztrálj pirateclubra írd be,hogy villámolvasás,és töltsd le.
7/11 anonim válasza:
Én most a villámolvasást csinálom. Szerintem megéri, mondjuk a hatékonyságot csak pár hét kitartó gyakorlással tudod növelni, de ha fogékony az agyad az ilyesmire, akkor már az elején nagyon jó eredményeket érhetsz el vele.
8/11 anonim válasza:
Nagyon megéri, fejleszti az érzékelési képességed, gyorsabban át tudsz látni egy összetett szöveget és tényleg időt lehet vele megtakarítani... én anno tanultam, és a suliban azzal szórakoztunk, hogy oszt.társam elém tett egy teljes oldalas újságcikket, mondta h nézzem át és mondjam el h miről szól, mert nincs kedve olvasni XD
9/11 anonim válasza:
Ha szeretnel megtanulni gyorsan olvasni, akkor igen :)
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Azért a további véleményeket (válaszokat)is szívesen veszem.
2010. jún. 1. 19:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!