Ismeri valaki közületek az Oktáv továbbképző központot? Részletek lent
Oktávnál akartam járni tavaly szobafestő mázoló tanfolyamra, de első nap a tanár elijesztett, mondván, hogy szerinte ha nem dolgozom a szakmában, akkor nem tudok levizsgázni majd... a tanár ezt mondta, a tanfolyam szervezők meg azt, hogy emiatt ne aggódjak... így végül nem mertem belevágni...
400.000-ért ez nekem zsákbamacska...
Viszont dolgoztam 10 évet multi cég raktárában, ahol voltam raktáros csoportvezető 3évet a végén, nos aki direkt logisztikusnak volt alkalmazva, az volt a közvetlen főnököm, munkát imitálni csak akkor láttam, ha az igazgatóságból valaki lejött a csarnokba, egyébként minden adminisztrációt, mindent a beszerzésről nekünk csoportvezetőknek kellett csinálnunk, vele max aláirattunk ezt azt...
Tipikusan olyan "szakma" amihez csak a papír kell, meg ne ess kétségbe ha odaültetnek egy logisztikai angol vagy német nyelvű program elé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!