Megéri szakácsnak tanulni?
Csak akkor, ha vonzalmat érzel a szakma iránt.
Ha nincs affinitás, csapnivaló szakember leszel és kínkeservesen keresed vele kenyered!
Először nézd meg, hogy és mennyit dolgoznak a szakácsok. Ez alapján tudsz dönteni. Akiket én ismerek 10-22-ig dolgoznak 2nap munka,2 szabad+ ha rendezvény van, nyúlik a munkaidő. Lehet vele keresni. A legtöbb helynek van már egy kis üzemi konyha jellege a napi menü miatt, amit minden nap meg kell főzni.
A ruhád hajad nap végére ételszagú lesz. Lehet a kutya sem köszöni meg a munkádat. Szakácsként az egész helyet a hátadon viszed. Ha jól főzöl, akkor nyereséget termelsz.. de ha nem..
Be kell tartani rengeteg szabályt az élelmiszerbiztonsággal kapcsolatban.
Ha ezek után is szakácskodni akarsz.. hajrá!
Majd hívj meg, ha munkába álltál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!