Milyen tanfolyamon tudnék megtanulni így rajzolni?
Szeretem a farkasos rajzokat, az OMFA-t főként. Szeretnék képregényt rajzolni, ami nagyjából ilyen, de sehogy se megy. Van olyan tanfolyam, amivel elsajátíthatok ilyesmiket? Lehetőleg Kecskemét környékén kérdezem. Itt van az a bizonyos képregény:
(Azt is mondjátok meg, ha ezt kizárólag számítógéppel lehet előállítani, mert ez esetben kíváncsi lennék, milyennel.)
A rajz egy olyan dolog, hogy ha van hozzá tehetséged akkor azt érdemes fejleszteni.
Ha nincs akkor foglalkozz mással!
Vannak jobb agyféltekés rajztanfolyamok de az csak rajzokat másolni tanít.
Igy van, mindenkeppen az utra koncentralj es ne arra, hogy egybol mennie kell. En annak idejen igy gondolkoztam, nagy hiba volt, mert amint kikerultem a tanar szarnyai alol nem fokuszaltam arra, hogy mit is mondott, igy nelkule sorra rontottam el a munkaimat
Arra torekedtem, hogy maris meglegyen az eredmeny es nem arra, hogy hogyan.
Amugy en is azt javaslom, hogy olyan tanarhoz jarj, aki biztosan kepzett, ne onjelolt emberkehez, mert bar lehet jol rajzol, de nem biztos, hogy at tudja adni, amit kell, vagy rosszabb esetnen nem is igazan jo. Jah es igyekezz valos targyrol es emberrol rajzolni, ne keprol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!