Aki nehezen értelmezi a műszaki rajzokat és a matek sem az erőssége, az lehet vízvezeték szerelő?
Figyelt kérdés
Most lehet jönnek a negatív kritikák, hogy aki h**ye a matekhoz meg egy egyszerű műszaki rajzot nem tud értelmezni bújjon el stb... Csak tapasztalatokra meg szakszerű véleményekre vagyok kíváncsi, mert szeretnék majd egy igazi szakmunkás szakmát is egyszer, nem egy balf**z admnisztrátor akarok lenni, aki ott r*had egész nap az irodába, rendes fizikai szakmunkás szeretnék lenni.2017. jún. 10. 16:42
1/1 anonim válasza:
Szerintem jó tanárral minden megtanulható. Nem hinném hogy a kedves kérdező lenne a hülye, szóval szerintem keress egy magántanárt. Ha tényleg ez célod akkor ennyit áldozhatsz rá. Szerintem sem egyszerű se a matek se a műszakirajz, és nem azért mert hülye lennék hanem mert mind a kettőnek vannak mélyebb bugyrai. Több tapasztalattal már könnyebben fog menni. Sok sikert kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!