Szerintetek 12 és fél éves lányként mennyi esélyem van arra, hogy pilóta legyek, és egy Concorde-ot vagy Boeing-et irányíthassak? Ja és mennyire gyakoriak a légi balesetek?
Figyelt kérdés
2016. dec. 29. 21:20
1/9 anonim válasza:
12 és fél évesen teljesen kizárt dolog.
2/9 A kérdező kommentje:
Nem most, hanem majd a jövőben. Egyébként igazad van, a kérdésem eléggé félreérthető
2016. dec. 29. 21:26
3/9 anonim válasza:
A jövőben annyi, mint bárki másnak.
4/9 anonim válasza:
Attól függ mennyi pénzed és időd van. Az igazság az, hogy elég hosszadalmas és pénzigényes mire fellépkedsz a ranglétrán az utasszálllító pilótáig.
5/9 anonim válasza:
Ha jól tudom a Concorde gépeket már kivonták a forgalomból. Airbus vagy Boeing a leggyakoribb típus.
6/9 anonim válasza:
Ez az infó, hogy 12 és fél éves lány vagy, elég kevés.
Többek között magasságkorlát van, ha jól tudom. Én pl. nem lehetnék pilóta, mert túl alacsony vagyok. Ezen kívül egy csomó orvosi vizsgálat, meg fizikai alkalmassági van, tehát nagyon fittnek és egészségesnek kell lenni.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2016. dec. 29. 21:47
8/9 anonim válasza:
Másik dolog, NE LEGYEN TÉRISZONYOD!!!
9/9 A kérdező kommentje:
Nincs tériszonyom
2017. jan. 15. 07:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!