Ki hanyszor bukott meg a kresz elméleti vizsgán? Mennyi ideig tart egy ilyen vizsga?
Figyelt kérdés
2016. dec. 24. 10:51
11/17 anonim válasza:
en vettem az egesz jogsimat 200ert. sehova nem kelett mennem..
12/17 Sergio2 válasza:
Ja. Azért vannak az utakon ilyen gyökér cigányok.
13/17 anonim válasza:
Én elsőre átmentem, sokat gyakoroltam, csak 2 hibapontom lett. Kb. 5-6 perc alatt végeztem. :D
14/17 anonim válasza:
Én 4-szer buktam :( Nincs is már kedvem az egészhez. Pedig nagyon sokat tesztelek online
15/17 anonim válasza:
14.Hsz!
Hallgass rám!
Próbáld nyugodtan olvasni sorban a kérdéseket,s amit tudsz biztosan,x-eld be,de ne agyalj sokat a bizonytalan válaszokkal!Ha minden könnyűvel végeztél,kezd nyugodtan a nehezével ismét,ami nagyon nem megy hagyd,s menj tovább,s térj vissza,amikor már minden kész van.
Igen fontos,hogy nyugisan,és figyelmesen olvass!
16/17 anonim válasza:
Nem a forgalmi helyzeteken múlik soha, azok mennek. Hanem amikor ilyenek a válaszok. hogy 'A közlekedésben ....-t
A) Egyáltalán nem zavarhatja
B) Kis mértékben zarvarhatja, de nem akadályozhatja
c) Akadályozhatja
És itt minden szituációra más a válasz és belekeveredek. Annyi megtévesztő kérdés van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!