Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Milyen zenetanfolyamot ajánlan...

Milyen zenetanfolyamot ajánlanál a tapasztalataid alapján?

Figyelt kérdés

Kezdő vagyok. Nem tudok énekelni és nem vagyok jó hallásban. De csak mert sose tanítottak meg rá.

Kezdőknek csoportos tanfolyamot keresek.

Te mit végeztél?

Mennyibe került?

Ajándék lesz tőlem nekem, ha sikerül elérnem egy kitűzött célt.

#zene #zenetanfolyam #zene tanfolyam
2016. okt. 27. 09:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2016. nov. 4. 20:57
 2/3 A kérdező kommentje:
28/F
2016. nov. 5. 15:22
 3/3 anonim ***** válasza:

És milyen a felhozatal a környékeden? Milyen csoportos kezdő tanfolyamok közül lehet választani egyáltalán (olyan helyen, ameddig még hajlandó lennél elutazni hetente néhányszor)?

Van otthon valamilyen hangszered? Milyen? Azt lenne kedved tanulni, vagy eleve szóba se jön valamiért?

Én gitározni tanultam, előbb magamtól, aztán csoportban, és ingyen. De ettől még a te környékeden egyáltalán nem biztos, hogy indul épp mostanában épp kezdő épp csoportos épp gitártanfolyam épp ingyen.

Magamtól kezdtem, néhány év múlva kerültem kezdő csoportba, ahova egy évig jártam, de közben egy másik, már kevésbé kezdő csoportba is bekerültem, oda is jártam, és olyan szintre jutottam (mindenféle előzetes zenei képzés nélkül), hogy szívesen elgitározgatok magamnak órákon át, ha épp olyan kedvem van, volt rá több példa, hogy fel is léptünk a kezdő csoporttal, meg olyan is volt, hogy 10-15 embernek (diákjaimnak) játszottam néhányszor egyedül - de mondjuk az iskolazenekarba pl. nem volt képem megpróbálni bekerülni (tanárként), mert ott olyan gyerekek játszanak, akik zeneiskolások.

Te hol tartasz? Azt tudod már, hogy milyen hangszer érdekelne? Ha nincs ilyen hangszered, mennyi pénzt szánnál rá, hogy hangszert kölcsönözz vagy vegyél? Mennyi szabadidőd lenne rá?

2016. nov. 5. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!