Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Ciki 30 évesen OKJ tanfolyamot...

Ciki 30 évesen OKJ tanfolyamot kezdeni?

Figyelt kérdés

Igazából most jöttem, milyen területen szeretnék dolgozni (az eddigi munkáimat nem szerettem sose), viszont ehhez el kellene végeznem egy OKJ-s tanfolyamot, mert minden ilyen pozícióhoz kérnek legalább középfokú szakirányú végzettséget.

Viszont most múltam 30, úgy tudom az OKJ-ra többségében 18-22 körüli fiatalok járnak, nagyon ciki lenne, ha én most vágnék bele?

Köszi

2016. okt. 21. 10:33
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem ciki. Sokan járnak még idősebben is.

Viszont azt azért nem árt tudni, hogy egy OKJ-s tanfolyam nem számít középfokú végzettségnek.

2016. okt. 21. 11:24
 2/4 anonim ***** válasza:

Milyen tanfolyam?

Esti ?

2016. okt. 21. 12:19
 3/4 anonim ***** válasza:
De egyáltalán nem "ciki"
2016. okt. 21. 12:19
 4/4 anonim ***** válasza:
30 évesen miért lenne ciki? Úgy beszélsz mintha legalább 60 lennél :D Ember, ébresztő fiatal vagy még!
2016. okt. 22. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!