Ciki 30 évesen OKJ tanfolyamot kezdeni?
Figyelt kérdés
Igazából most jöttem, milyen területen szeretnék dolgozni (az eddigi munkáimat nem szerettem sose), viszont ehhez el kellene végeznem egy OKJ-s tanfolyamot, mert minden ilyen pozícióhoz kérnek legalább középfokú szakirányú végzettséget.
Viszont most múltam 30, úgy tudom az OKJ-ra többségében 18-22 körüli fiatalok járnak, nagyon ciki lenne, ha én most vágnék bele?
Köszi
2016. okt. 21. 10:33
1/4 anonim válasza:
Nem ciki. Sokan járnak még idősebben is.
Viszont azt azért nem árt tudni, hogy egy OKJ-s tanfolyam nem számít középfokú végzettségnek.
4/4 anonim válasza:
30 évesen miért lenne ciki? Úgy beszélsz mintha legalább 60 lennél :D Ember, ébresztő fiatal vagy még!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!