Hol tanulhatok meg artikuláltan beszélni?
Arra lennék kíváncsi hogy hol tudok megtanulni szépen artikláltan beszélni illetve bővíteni a szókincsemet.
Nem arról van szó, hogy buta vagyok és nem tudok kommunikálni de szeretnék fejlődni.
Könyvet ritkán olvasok azt mondják attól fejlődik főképp kíváncsi lennék más véleményére.
Az a baj az olvasással hogy ritka az a könyv ami leköt.
De amelyiknek sikerül azt nagyon szívesen elolvasom.
És még egy kérdés miért van az hogy egy olyan közegben ahol csúnyán beszélnek könnyen rám ragad, felveszem a stílust és késöbb veszem észre magam.
Szeretném mindenképp ha tudnék szépen artikuláltan beszélni fontos lenne a jövömre nézve.
17/F
Köszönöm a válaszod és megfogadom a tanácsod!:)
Csak nem tudom melyik könyvel kezdjem.
Jaa és jobb elkerülni az ilyen társaságot..mert könnyen átragadhat a viselkedés,beszéd..ha túl sok időt töltesz velük.. Én javaslom ahogy az előbb is említettem az olvasást..én a helyedben egy könnyedebb,izgalmasabb,humorosabb könyvekkel kezdenék,aztán lehet komolyabbakkal is.
És ..tehát az akarattól is függ..ahogy már említettem:) én sem szerettem annyira olvasni..legalábbis én is így voltam vele,mint te,hogy.........nem kötött le úgy igazán semmi. De akarat kellett hozzá
Igazad van.
Köszi a választ.
Esetleg valami tipp?:D
Amerikai vígjátékokat szoktam nézni azt a humórt szeretem.
Fantasy filmek néhány sci fi-t is.
Da vinci kód, infernó ilyen elgondolkodtató de még is van benne valami humór de nem túl 'száraz'.:D
(Star wars-t is szeretem de ezt csak titokban :DD)
Az jó:)
Én is szeretem ezeket a filmeket^^
De amúgy sztem mindegy milyen könyvet olvasol,de én a helyedben egy könnyebbel kezdenék,egy humoros,vicces történetűt vagy egy meghatót,mint pl a .. Vigyázzatok anyára című inkább modernizált koreai könyv,mely nobel-díjat is kapott,sztem jó könyv,megható,azonban javaslom hogy keress az interneten ilyen vagy ehhez hasonló könyveket...
Amúgy az első vagyok még mindig😁😊^^
Sok sikert hozzá! És jó olvasást!😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!