Kis-és középvállalkozók ügyvezetője. Ennek van valami értelme?
1-es: ez téves, ráépülő szakképesítésből bármennyit lehet, csak "fő" szakmából van korlátozva kettőben.
Kérdező: szerintem levizsgázni csak annyiban van értelme, hogy az bizonyítja a tudásodat, és ingyen van, de miután a képzésnek a fő lényege a nyelvtanulás, egy fizetős nyelvvizsgával talán többre mész. Bár sok helyen a nyelvtudásról nem papírt kérnek, hanem rövid idegen nyelvű beszélgetésben letesztelik, hogy tényleg tudsz-e.
Amúgy 10.15.-i dátummal elég fura a kérdésed, lévén hogy már rég el kellett volna, hogy induljon. (A vége kötött, májusban már vizsga van, és heti 17,5 órával nem lesz meg az órák 90%-a addig...)
Megkérdezhetem, hogy melyik városban jelentkeztél? És honnan tudod, hogy 18.-án indul? Én is jelentkeztem Szombathelyen, de nekem még senki se szólt, hogy mikor kezdődne. Kitöltöttem a nyelvi szintfelmérőt is meg mindent, ami kellett.
De hogy a kérdésre is válaszoljak, ennek az OKJ-nek nyilván a világon semmi értelme sincs, ez gyakorlatilag burkoltan egy ingyenes nyelvtanfolyam. Tehát ha neked nincs szükséged nyelvtanulásra, akkor szerintem teljesen feleslegesen fárasztod magad vele.
Én Ajkán kezdem .De igen van szuksegem nyelvtudasra epp egy tanar javasolta ,hogy jelentkezzek ezert is jelentkeztem ra.
Majd biztos ertesitenek idoben teged is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!