Kaliforniai Pszichológiai tesztet honnan tudnám letölteni, hogy aztán kinyomtassam?
Figyelt kérdés
A 480 kérdéses kellene, mert az egyik ismerősömnek kellene sürgősben.2010. ápr. 24. 12:07
1/11 anonim válasza:
hát at nemigen fogod az internetről letölteni :)
2/11 anonim válasza:
Egy ilyen teszt akár több százezer forint is lehet, úgyhogy azt te nem töltöd le sehonnan.
3/11 anonim válasza:
Az AutoCAD meg több millió forint, mégis letöltöm bármelyik torrent oldalról, okoskák.
4/11 anonim válasza:
Fogalmam sincs mi az az AutoCAD, de tuti oka van annak, h le tudod tölteni.
5/11 anonim válasza:
Az AutoCAD egy valószínűleg sokkal drágább dolog, mint egy cicológiai tesztecske. Azért tudom letölteni, mert feltették egy warez oldalra.
6/11 anonim válasza:
7/11 anonim válasza:
Egyrészt a link fizetős oldalra vezet másrészt nagyon nem mindegy egy ilyen tesztnél,hogy melyik változatot töltöd le. Ez külföldi vagyis nem az amelyiket Magyarországon standardizáltak tehát hasznavehetetlen itthon, még gyakorlásnak sem jó.
8/11 anonim válasza:
Jó, akkor leírom amit 'hallani' akarsz: nem lehet ezt a "húdekomoly" tesztet sehol sem megszerezni. Igaz, bármilyen szoftver alapú dolgot meg lehet találni a neten, de egy cicológia tesztet nem.
9/11 anonim válasza:
El lehet gyerekesen hülyéskedni ezt a dolgot, de egyrészt ezzel nem sokat segítesz a kérdezőn, másrészt,mint ahogy én sem tudom, hogy számítógépes programokat hol találom, így neked sincs fogalmad arról, hogy az ilyeneket hol találod. Így nem tudom egyáltalán mit kerestél ennél a kérdésnél, de számomra ez nem is fontos.
10/11 anonim válasza:
Mondtam már, hogy egy cicológia tesztet nem lehet a netről leszedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!