Budapesten belül tudnátok ajánlani korrekt autósiskolát?
Figyelt kérdés
Tudom hülyén hangzik, de olyan helyre szeretnék menni ahol nem kell kenőpénzt fizetni az oktatónak. személyes tapasztalatok, benyomások is érdekelnének. Köszönöm!2016. aug. 31. 12:58
1/4 acelsziv válasza:
Csigavért NE! Szemét banda. Beszedik a pénzt és nem adnak oktatót csak éves várólistával.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, Csigavérről én is sok rosszat hallottam, nekem az Újpesti Autósiskola lenne legközelebb de sehol se találok róla semmilyen véleményt:/
2016. aug. 31. 14:03
3/4 anonim válasza:
Ezt így nehéz mert sajnos a vizsgabiztosok elég pénzéhesek. És nem tudni a vizsgád napjáig, hogy kit kapsz. Kaphatsz olyat aki nem korrupt és lerakod rendesen és kaphatsz olyat aki valami mondvacsinált dologért megbuktat. Sok olyan volt már, hogy az oktató se értette, hogy miért volt bukás. Simán kikaphatsz 4x olyat akinek pénz kell és akkor 4x a vizsgadíj plusz a plusz órák. Szóval lehet ez is lehet az is sajna. Ja és nyilván azért csinálják mert nem tudja senki bizonyítani és egy zárt klikk az egész. Privátban megírom én hhova jártam ott nagyon korrekt az egész suli és nagyon rendesek az oktatók ez egy kis suli és újpesten van a gyakorlati vezetés
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi várom az üzit:)
2016. szept. 1. 10:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!