Milyen gimit válasszak ha a színészet érdekel?
Figyelt kérdés
Úgy gondoltam a színészet irányába tanulnék tovább. Most fogok majd januárba felvételizni és nagy gondba vagyok hogy hova? Milyen dráma tagozatos vagy filmes gimnáziumok vannak? És külfödieket is tudnátok írni? Éltem egy ideig angliában az angolom anyanyelvű de nem vagyok tisztába a lehetőségekkel ott ilyen téren hisz én sima gimibe jártam ott. Ezen kivül a költségei is a külföldi lehetőségeknek érdekelnek. Tapasztalatokat is írhattok, és jól jönne egy tapasztalt személy akit nyugottan zaklathatnék a további ezzel kapcsolatos kérdéseimmel.2016. júl. 24. 22:01
1/3 anonim válasza:
A Madáchot (Budapest) nézd meg! :)
Igaz, hogy nincs dráma tagozat, de van pl. szinjátszókör, és úgy hallottam hogy kapcsolatban is áll színházakkal
2/3 anonim válasza:
Nehogy a madáchot válaszd!!!! Személyes tapasztalatból mondom, hogy itt olyan 5% esélyed van rá,hogy foglalkozhatsz vele.
3/3 anonim válasza:
Tök mindegy,hogy milyen gimibe jársz, vannak külön stúdiók, ahol tényleg hozzáértő emberek tanítják a szakma alapjait - egészen kis kortól 18 éves korig -, nem valami nyomorult tanár, aki azt hiszi ért hozzá. Pl. Thália tanoda. Én sima gimiben érettségiztem, és 1 év múlva kapom meg a színészvégzettségem. De ha mindenképp ilyen gimibe akarsz menni és pesti vagy, akkor a Dózsa György gimit kerüld el, nevetséges a "drámatagozata".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!