Milyen max egy éves OKJ képzést érdemes elvégezni, amivel lehet egyetem mellett dolgozni? Esetleg mixer tanfolyam? Pincér?
Figyelt kérdés
Egy vegyipari technikusim van jelenleg, de egyetem mellett ezzel dolgozni lehetetlen. :(2016. júl. 21. 16:49
2/6 A kérdező kommentje:
Most még sehol, majd szegeden fogok.
2016. júl. 21. 19:42
3/6 anonim válasza:
Mit akarsz dolgozni?
A diákszövetkezeteknél van egy csomó lehetőség sokféle munkára.
4/6 A kérdező kommentje:
Tudom hogy van diákszöv, csak gondoltam hátha többet lehetne keresni vmi értelmes okjval.
2016. júl. 21. 22:45
5/6 anonim válasza:
Kezdőnek nem lehet többet keresni okj-val se. Meg ott egy vagy két év jövedelem kiesik, míg végzed az okj-t. Érdemes gyakornoki helyeket is megpályázni a cégeknél közvetlenül. Nem kell hozzá okj. Pincérnek elmehetsz okj nélkül is, de találhatsz ennél jobbat is.
6/6 anonim válasza:
Hülyeséget ne mondj, pincérnek elmehetsz max ha van ismerősöd és/vagy több év gyakorlatod. MERT csak és akkor hívnak beugrósnak, ha tapasztalattal rendelkezel így bátran szólnak, ha beúsznának az étteremben a sok vendég miatt. Egyébként teljes munkaidőben egyetem mellett nem tudnál pincérként dolgozni. Tudom, dolgoztam pincérként és most egyetemre járok. Max kisebb vendéglátóhelyeken, ha össze tudsz kacsintani a főnökkel ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!