Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » KRESZ vizsgára kérhetek...

KRESZ vizsgára kérhetek magamnak is időpontot a központnál, vagy muszáj az autósiskolának intéznie?

Figyelt kérdés

Február óta ígérgeti a nő az autósiskolában, hogy foglal nekem időpontot a vizsgára. Mindig mondott egy időpontot, aztán érdekes módon az valamiért mégse lett jó.

Most mondtam neki, hogy ezt inkább akkor ne is erőltessük, átmegyek máshova mert ez már röhejes. Azt mondta, be van már fizetve a pénz a központnak, csak időpont nincs egyeztetve. Ilyen esetekben én is kérhetek ott időpontot? Nem akarom, hogy ő intézze, mert abból nem lesz megint semmi...

2016. jún. 22. 15:34
 1/2 anonim ***** válasza:
KRESZ vizsgának nem feltétele, hogy valamely autósiskolába járj, megcsinálhatod a vizsgát saját felkészülés után is, vagyis kérhetsz magadnak időpontot.
2016. jún. 22. 16:39
 2/2 kreszforum válasza:
Ez úgy pontos, hogy az első KRESZ vizsgát csak az autósiskola kérheti, a pótvizsgákat már a tanuló is.
2016. jún. 23. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!