Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » A CNC gépkezelő vagy az...

A CNC gépkezelő vagy az Elektromechanikai műszerész, esetleg az Elektronikai műszerész OKJ-t ajánlanátok inkább?

Figyelt kérdés

Most érettségiztem esti tagozaton munka mellett. Szeretnék szakosodni,de nem tudom melyik szakmával helyezkedhetnék el egy biztos és jól fizető munkahelyen.

Nyilván reális határokon belül. Sajnos a felsőoktatáshoz nem lett elég jó az érettségi.

Gondolkodtam még valamiféle számítástechnikai,illetve informatikai OKJ-n is. Az is érdekelne.

25/F

2016. máj. 17. 22:46
 1/1 subalajos válasza:
Csakis a cnc vagy informatika.de egy tanfolyam nem lesz elég hozzá. Az adott szakmánál mindig odaírják milyen előképzetttség kell amire kínálnak tanfolyamot,de ehhez is kérhetnek egy alaptanfolyamot. Szóval tanulni.tanulni.tanulni
2016. máj. 24. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!