Mennyi idő amíg az ember jogosítványt szerez?
Figyelt kérdés
Tehát a tanfolyam kezdettől a jogsi kiküldésééig2016. ápr. 17. 22:56
1/5 anonim válasza:
Általában sokmindentől függ..
Lehet 2 hónap de 2 év is..
Aátlagban kb 4-5hónap
2/5 anonim válasza:
Nekem mindenestől az első lépéstől a jogsi kézbe kapásáig ha jól emlékszem 6 hónap telt el. Megjegyezném, hogy nem Magyarországon csináltam a sofőrvizsgát, és elsőre sikerült minden.
3/5 anonim válasza:
Ha minden elsőre megvan, hamar letudod a kötelező vezetést, és az adminisztrációs ügyekkel sincs komolyabb probléma, akkor 2-3 hónap. A felső határ meg... évekig is elhúzódhat. De aki hamar le akarja tudni, és igyekszik vele, átlag fél éven belül már a kezében van.
4/5 anonim válasza:
Nekem annak idején 6 hétig tartott mindennel együtt, nulláról kezdve. 1996. július 1-jén kezdődött a tanfolyam, és augusztus 14-én állították ki a jogsit. Manapság hirdetnek 5 hetes tanfolyamot is, gondolom ez annak lehetséges, aki már tud vezetni.
5/5 anonim válasza:
Elvileg meglehet 2 hónap alatt is, de szerintem reálisan 4-6 hónappal lehet számolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!