Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » BGE Társadalomtudományi és...

BGE Társadalomtudományi és Gazdasági Szakfordító és Tolmács Szakirányú Továbbképzés? Vagy valamelyik másik? Lent

Figyelt kérdés

Angol nyelvből van felsőfokú, mellé egy BGE-n szerzett alapdiplomám. Szeretnék fordít-tolmácsnak továbbtanulni. Véleményeket kérnék a képzésről! Vagy esetleg máshol érdemesebb tanulni? Az angolt szinten használom, a magabiztos felsőfok megvan. Beszélek még kicsit oroszul és németül is, arra gondoltam, a képzés ideje alatt az egyiket felhozom felsőfokra, és majd valahol leteszem belőle csak a vizsgát.

Ezenkívül érdekelne, hogy mennyire piacképes ez a szakma, én úgy látom, az. Előre is köszönöm a válaszokat.

2016. ápr. 13. 13:35
 1/1 A kérdező kommentje:

Újra elküldöm a kérdésem, mert kimaradt egy-két betű, meg szó.. :)

Angol nyelvből van felsőfokúm, mellé egy BGE-n szerzett alapdiplomám. Szeretnék fordító-tolmácsnak továbbtanulni. Véleményeket kérnék a képzésről! Vagy esetleg máshol érdemesebb tanulni? Az angolt napi szinten használom, a magabiztos felsőfok megvan. Beszélek még kicsit oroszul és németül is, arra gondoltam, a képzés ideje alatt az egyiket felhozom felsőfokra, és majd valahol leteszem belőle csak a vizsgát.

Ezenkívül érdekelne, hogy mennyire piacképes ez a szakma, én úgy látom, az. Előre is köszönöm a válaszokat.

2016. ápr. 13. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!