30-as férfiként, frissen végzett gyógy-és sportmasszőrként milyen kiegészítő tanfolyamot ajánlotok ami megnöveli az esélyeimet arra, hogy munkát kapjak a szakmában?
Figyelt kérdés
Talp reflexológia? Nyirokmasszázs? Esetleg valamilyen egzotikus masszázstechnika (thai, indiai) tanulása?2016. márc. 31. 15:51
1/6 anonim válasza:
Nyelv és irány külföldi gyógy-wellness hotel.
2/6 A kérdező kommentje:
Oda elég a mostani tudásom? Valamilyen kiegészítő tanfolyam?
2016. márc. 31. 16:37
3/6 anonim válasza:
Nem az első válaszoló vagyok, de én is azt mondom, hogy el innen. Még svédmasszőr tanfolyammal is felvesznek, hát még így....ha nem biztosak még a fogásaid, gyakorolj akár ingyen az ismeretségi körben, mert ott ki fognak próbálni.
4/6 anonim válasza:
Ha szereted az anatómiát, akkor trigger pont masszázs tanfolyamot javaslom. Sokkal többet tudsz vele segíteni, mint egy sima gyógymasszőr.
5/6 anonim válasza:
Itthon dolgozom és nagyon jól megélek! Szállodában vagyok, de voltam már fürdőben is. 2 évig dolgoztam Németországban, 1 évet Ausztriában... nem kerestem annyival többet, mit amennyivel többet költöttem --- DE Qurv nagy szar érzés a honvágy! Szülők, tesók, haverok és egyáltalán ez az egész "szar" ami itt van... elég hamar hiányzott! Azt mondom, tanulj még kiegészítő dolgokat, természetgyógyászatot stb... Itthon is meg lehet csinálni a karriert! Külföldre csak kirándulni mennék - bár a nyugat bizonytalansága stb miatt már oda se nagyon! Bátyám 1992-ben ment ki, s most akar visszatelepülni, mert sajnos lassan már az utcára sem mernek kimenni... a városjelző táblákat is kicserélték mémet-arabra...
Ha akarod, segítek ha kérdésed van priviben.
6/6 anonim válasza:
Én is Gyógymasszőr vagyok és a reflexológiára mentem tovább, a természetgyógyászat az egyre növekvő, már a Semmelweis Egyetemen és Pécsi Egyetemen is oktatják a hagyományos kínai orvoslást és az akupunktúrát... Ha tehetném még azt is elvégezném, csak előtte orvosnak kellene tanulni, viszont az akupresszúrát még elvégezhetjük, mert az nem orvosi diplomához kötött!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!