Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Lassan 1 éve iratkoztam be a...

Lassan 1 éve iratkoztam be a nyomorult csigavérhez és még mindig nem tudtam autóba ülni, nem lehetne jogi útra terelni a dolgot?

Figyelt kérdés
Megőrülök. Már régóta megvan a kresz vizsga, 2 hetente hívogatom őket, hogy hanyadik vagyok a listán, azon a listán akik autóra várakoznak, 840-ről indultam, most 480-nál tartok még mindig. És nem villogni akarok, hanem munkára kéne a jogsi! Ismerős már felvett dolgozni akinek fuvarcége van, mondta, hogy amint megvan júliusig tud várni rám (úgy volt megbeszéléskor anno, hogy január végén már kezdek nála) és nekem nagyon kéne az a meló, mert jó fizet, korrekt és éhen döglöm kb. Beiratkozáskor direkt megkérdeztem, hogy mennyi az össz. idő ha minden elsőre megy, azt mondták 3, esetleg 4 hónap. Ehhez képest a pénzem benne áll, nincs arra hogy másik iskolához menjek menet közben, mert ott komoly beiratkozási felár van plusz drágább órák. Tudnék valahogy perelni vagy hogy tudnám rábírni őket, hogy mihamarabb autóba ülhessek? Vagy tudok találni akár nem hozzájuk tartozó oktatót akinél vezethetek és ad egy papírt hogy megvan a 30 óra amit ők elfogadnak? Nagyon nem értek a rendszerhez sajnos, de nagyon elegem van belőle! MINDEN megoldás érdekel!

2016. márc. 28. 13:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Perelni nem, mert attól nem lesz jogosítvány. Írni egy felszólító levelet, melyben megfenyegeted őket mondjuk a fogyasztóvédelmi hatósággal, és azonnali hatállyal visszakövetelni a pénzt. Egy ügyvéd se ártana hozzá, ha az a költség még megéri. Ne várj a csigavérre, amúgy is gyengék! Biztos nem mindegyik iskola olyan drága.
2016. márc. 28. 22:32
 2/6 anonim válasza:

Szia!

Mikor tetted le a KRESZ vizsgát? Csak azért kérdezem, mert én is oktatóta várok és nekem sem mondanak semmi konkrétat a várakozásról, csak ködösítenek.

Egyébként elvileg keresel egy másik sulit és átviszed a papírjaid (Haller utcában lehet kikérni). Vagy keresel egy független oktatót pl Gipsz Jakab gépjárművezetés oktató és hozzá mész vezetni.

2016. márc. 30. 12:08
 3/6 anonim válasza:
vezetsz már?
2016. ápr. 23. 20:12
 4/6 anonim válasza:
Keress másik autósiskolát... de tényleg, máshol sokkal normálisabbak, a Krizsmánál 2 hét alatt sorra kerültem.
2016. jún. 8. 09:22
 5/6 A kérdező kommentje:
A csigavérhez átiratkoztam, ott szinte azonnal autóba tudtam ülni és már a jogsi kártyám várom az okmányirodából! Köszönöm mindenkinek a választ! :)
2016. jún. 23. 15:27
 6/6 A kérdező kommentje:
Jó hülye voltam, elírtam, szóval a Spuri-Sulihoz iratkoztam át és ott tudtak szinte azonnal autót és oktatót adni :)
2016. jún. 27. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!