Műkörmösök! A FashionNails vagy a Studio Flash tanfolyama a jobb?
Most nem tudom miért mondjátok, a StudioFlash-nek van műköröm OKJ tanfolyama és műköröm alap tanfolyama is. Kinek mire van szüksége és mennyi pénze van. Én is náluk végeztem és fantasztikus tanáraik vannak.
Egyébként a műkörmös nem attól lesz jó szakember, hogy OKJ-s vagy Okleveles papírja van hanem, hogy milyen csodát tud csinálni a körömmel.
Én csak ajánlani tudom a StudioFlash műkörmös iskolát. :)
udvozlet! Remelem tudok majd segiteni a válaszommal. kövezzetek meg de en gyakran szoktam járni OKJ műkörmös tanfolyamokra modellnek mindig megcsinálják szépre a kormom ingyen :-) Persze nagyon kezdő csoportba nem megyek jartam már pórul. A tapasztalatom, hogy a crystal és a brillbird nem jó. Sokan vannak a tanárok facebookoznak és alig várják hogy vege legyen a tanfolyamnak. a pedisuliban jartam nagyon pórul olyan borzalmas körmöt csinált nekem az egyik tanuló, hogy csak néztem... A tanárnak kellett kijavítani aki borzalmas nagyképű és türelmetlen volt, oda többet nem megyek. A studioflash-nél volt eddig a legjobb tapasztalatom.
bar en nem vagyok körmös es nem is nagyon izgat a tema hoögy az legyek, de én a studioflash műkörmös sulit választanam ha OKJ-s tanfolyam érdekelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!